Particulieren

PARTICULIEREN

Nieuwe auto

Het spreekt voor zich dat u zo lang mogelijk wenst te genieten van uw nieuwe auto: van zijn prachtige glans, de krasvrije carosserie, het smetteloze interieur,…
Hiervoor hangt veel af van het onderhoud dat u uw wagen geeft; niet alleen technisch onderhoud, maar evenzeer wat het onderhoud van de carrosserie betreft. Op regelmatige basis uw wagen verwennen met een grondige, professionele poetsbeurt is noodzakelijk om uw wagen in topconditie te houden.

 

Tweedehands

Ook een tweedehandsauto kan na een grondige onderhoudsbeurt weer zo goed als nieuw aanvoelen! De correcte behandeling en finish, doen hem stralen als op zijn allereerste dag.
Wenst u uw huidige wagen te verkopen? Dan wilt u er uiteraard de beste prijs voor krijgen! Hier zorgen wij voor de meerwaarde.. Kies uit één van onze behandelingen – gaande van een standaard opfrissing (enkel de buitenzijde) tot een complete opkuis (zowel binnen- als buitenkant worden grondig aangepakt) – en u kunt ervan op aan dat uw wagen tegen de hoogste prijs zal vertrekken! Een kleine investering die u onmiddellijk terug zult verdienen bij de verkoop van uw wagen.

 

Exclusieve wagen, oldtimer of sportwagen

Deze bolides vragen meestal net dat ietsje meer dan een doorsnee voertuig.. En geef toe: u geeft deze bolides ook graag dat ietsje meer aandacht dan een doorsnee wagen..
De lak en het koetswerk bij een oldtimer, is meestal anders opgebouwd. Sportwagens hebben dan weer heel vaak een hardere laklaag. De interieurs bij dit type wagens vergen ook bijzondere aandacht, vanwege de diversiteit aan exclusive materialen.
Voor al dit moois hebben wij een pasklaar antwoord.
Wij werken volledig op maat, volgens uw vragen en noden! Neem zeker contact op met ons voor een vrijblijvende offerte. We maken graag tijd voor u vrij!