Lakverzegeling by Cartec

BESCHERMING VAN UW VOERTUIG

start reeds vanaf € 800

Wanneer u uw wagen net de showroom heeft uitgereden, wilt u uiteraard die mooie, diepe glans zo lang mogelijk behouden. U wilt uw wagen er langer als nieuw laten uitzien ! Lukt dit niet altijd even vlot ? Dan is een lakverzegeling precies wat u nodig heeft!

LAKVERZEGELING

Als u de kleur en glans van een nieuwe lak lang wenst te behouden, dan kiest u best voor een lakverzegeling als langdurige bescherming. Een lakverzegeling is een harde beschermlaag die bovenop de lak wordt aangebracht en voor lange tijd blijft zitten.
Deze beschermlaag zorgt voor de afstoting van water en vuil waardoor uw wagen langer zijn diepe glans behoudt en er dus minder snel dof uitziet. Op regelmatige basis wassen blijft hier wel noodzakelijk; zonder correct onderhoud werkt een lakpantser namelijk niet erg lang…
 
De staat van de lak is op zich uniek en elke wagen heeft nood aan een andere aanpak of langere tijdsduur. Om een correct prijsidee te krijgen, neemt u best contact met ons op.  Afspraken kunnen zowel via 0477 55 02 04 als via mail gemaakt worden.